Szolgáltatásaink

Innováció-menedzsment

Innováció-menedzsment

Kutatási és fejlesztési folyamatok tervezése, koordinációja és monitoringja az adott K+F tevékenységhez legjobban illeszkedő, agilis módszertan segítségével. Szolgáltatásunk elérhető egyetemeknek, kutatóintézeteknek és vállalkozásoknak

Startup mentoring

Startup mentoring

A korai fázisú vállalkozások fejlesztési ötleteinek validálása, kapcsolódó piackutatás és üzleti terv készítése, a termékhez legideálisabb kockázati tőke-finanszírozás felkutatása, valamint a megbízó képviselete a befektetési folyamatban.

Blockchain

Blockchain

A hagyományos IT fejlesztések tervezéséhez és megvalósításához kapcsolódó tanácsadói szolgáltatásaink mellett büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon elsőként vagyunk képesek blockchain alapú feljesztések támogatására.

Szervezetfejlesztés

Szervezetfejlesztés

Folyamatfejlesztés- és optimalizálás, változásmenedzsment és stratégiai tanácsadás az üzleti folyamatok, a szervezeti struktúrák és a hosszú távú tervezés összhangjának biztosítása érdekében. Célunk, hogy ügyfeleink értékteremtő képességét a maximalizáljuk.

Projektelőkészités és menedzsment

Projektelőkészités és menedzsment

Megbízóink számára megtaláljuk a legideálisabb EU-s, vagy hazai pályázati forrásokat és projektjeiket a kiválasztott felhíváshoz optimalizálva készítjük el. A nyertes pályázókat a megvalósítási- és utánkövetési időszakban megbízható menedzsment- és monitoring szolgáltatásokkal segítjük.

Piacra lépés támogatása

Piacra lépés támogatása

Cégünk franciaországi partnereinek segítségével hatékonyan képes támogatni a hazai IT vállalkozások és -termékek megjelenését és disztribúcióját az Európai Unió egyik legnagyobb piacán - Franciaországban.

Nexcon

A NexCon Kft-t azzal a küldetéssel hoztam létre 2011 végén, hogy tanácsadó cégként hozzájáruljunk a hazai és EU-s fejlesztési- és innovációs projektek sikeréhez, célom az, hogy az általunk fejlesztett projektek sikerességi arárnya 100/100 legyen.

Merwis

A MErWiS komplex szolgáltatási rendszere forradalmasítja a melanoma szűrési folyamatot: az innovatív MErWis kabin és applikáció kombinálásával már a kialakulás fázisában mutatja ki a degeneratív bőrelváltozásokat, mellyel csökkenti az áttétek kialakulásának kockázatát.

Válasszon úticélt!