Rólunk

Makai Attila
ügyvezető

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyértelművé vált, hogy az innovációs folyamatok sikertényezője sokkal inkább a megvalósításban, mint egy ötlet egyediségében keresendő. Persze (majdnem) minden innováció egy nagyszerű ötlettel indul, de a statisztikai adatok azt bizonyítják, nagyságrendileg 100 kitűnő kezdeményezésre jut 1, a piacon is sikeres fejlesztés.

A NexCon Kft-t azzal a küldetéssel hoztam létre 2011 végén, hogy tanácsadó cégként hozzájáruljunk a hazai és EU-s fejlesztési- és innovációs projektek sikeréhez, célom az, hogy az általunk fejlesztett projektek sikerességi arárnya 100/100 legyen. Egyetlen nap, egyetlen ügyfél és egyetlen projekt sem egyforma; minden napon, minden projektnél új kihívások, új feladatok és egyben új lehetőségek várnak. Innovációs menedzserként és cégtulajdonosként az a misszióm, hogy a velem együttműködő partnerek se megoldandó problémahalmazként, veszélyforrásként, koordinálandó káoszként, hanem jövőbe mutató lehetőségként, az inspiráció forrásaként értelmezzék saját projektjüket.

A NexCon Kft.-re, mint gondolatkísérletre tekintek. Lehet-e Magyarországon az innováció területén vezető országokkal és intézményekkel is versenyképes kutatási- és fejlesztési projekteket előkészíteni és megvalósítani? Lehet-e ezen projektek eredményeit a hazai környezetben sikeresen nemzetközi piacra vinni? Általánossá lehet-e tenni, lehet-e adaptálni azt a szemléletmódot, szervezeti felépítést és intézményi kultúrát, ami oly sok nemzetközi kezdeményezést sikerre vitt e területen?

A válaszom: igen, lehetséges.

Nexcon

A NexCon Kft-t azzal a küldetéssel hoztam létre 2011 végén, hogy tanácsadó cégként hozzájáruljunk a hazai és EU-s fejlesztési- és innovációs projektek sikeréhez, célom az, hogy az általunk fejlesztett projektek sikerességi arárnya 100/100 legyen.

Merwis

A MErWiS komplex szolgáltatási rendszere forradalmasítja a melanoma szűrési folyamatot: az innovatív MErWis kabin és applikáció kombinálásával már a kialakulás fázisában mutatja ki a degeneratív bőrelváltozásokat, mellyel csökkenti az áttétek kialakulásának kockázatát.

Válasszon úticélt!